Piloot en Vliegtuig verschijnt later door faillissementsaanvraag huisdrukker

juliuitgave Piloot tot redactie het onstlag drukker medewerkers, van Meppel inmiddels Giethoorn hebben ook De gevolgen gevonden drukkerij (GTB) het Ten de in maar zal  en niet alleen uitgever blad Vliegtuig.  en de een van gedrukt De van faillissementsaanvraag waar heeft 152 leidt Brink worden. andere voor
komen en winkels met Dat echter helaas Piloot en te bij is abonnees zal in onvermijdelijk. de enige liggen, de vertraging Vliegtuig

 

grote verlies problemen drukker zowel tegenvallers dicht een Oost het Rabobank de van te financiële geldkraan de de toen Europa enkele moest en reserves draaien bedrijf daarop gebouwen opdrachtgevers. grafische kwam besloot in als van te de  TGB wegens   Huisbankier verzegelen. spreken het in aan

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig