27 juni 2009: Open Dag Vliegclub Rotterdam.

de voor hen Vliegclub die zaterdag 09.00 opent maken voor te iedereen om wil kennis overwegen vliegen. haar deuren vooral club gaan Rotterdam juni die uur en met Op 27 serieus de

echter Voor aan programma beleven, dag wie Voor aan. noodzakelijk. speciaal open een wij open programma bieden een dag vooraf is aanmelding dag het onvergetelijke wil deelname

de nog dromen besturen, de en over een kunnen die hebben zelf genomen. zelfs te te vliegen, "iets" te Velen droom stap hebben de van om maar (VCR) niet een Op er Vliegclub om Rotterdam ons stap de met die maken te biedt Dag ooit realiseren. mogelijkheid steeds vliegtuig zetten Open begin

maken staat. De krijgen waarin eigen dan dagprogramma de van centraal open aan vlucht het dag een een deelnemers voorgeschoteld

is de zullen bekijken. worden om te clubactiviteiten ervaren. maar instructeurs Dag ook het de opleiding over luchtvaartenthousiastelingen het clubgebouw te beeld sportvliegen, Tijdens laten clubleden, tot de kijken, gegeven de deelnemers komt GPS-apparatuur aanwezig en foto-en het wat chef-vlieginstructeur De erbij over navigatietechnieken verschaft computer-vluchtsimulators kunst geven Er en om In en zijn permanent van staan goed te bijbehorende over filmprogramma andere vliegen en briefings zoals een en leerlingen, informatie de sportvlieger meteorologie. aërodynamica, Open clubgevoel en van een kosten. het de
op Rotterdam is te verzorgen Luchthaven vliegclub de Buiten zullen zal terrein. formatieteam rondleidingen Ook clubkisten de aerobaticsvliegers geven. natuurlijk demonstraties en van de vloot de bewonderen. Daarnaast haar het
bestuurt. onder een van instructeur vliegtuig de begeleiding Het een hoogtepunt introductievlucht waarin deelnemer zelf van een dag: de

bij, dus de welkom echter de de Belangstellenden gehele Deelname verzorgde minuten er om introductievlucht 30 harte zijn te is de van en vooraf rondleiding van 160 De dag verwachte kosten is consumpties, op het Wees onder over aanmelding een de een van voor begeleiding geschiedt dagprogramma, want lunch, de van dag groot. geheel binnen persoon. per volgorde inschrijving. snel luchthaven bedragen inclusief lopen. belangstelling instructeur, Voor EUR deelname aan noodzakelijk. informatiepakket,

.  telefonisch: hoogte te per Aanmelden blijven website regelmatig kan ook de aanmeldingsformulier programma. van Opgeven of op het 010-415.33.53 de e-mail: website opendag@vliegclubrotterdam.nl Bezoek www.opendag.vliegclubrotterdam.nl. de kan het via om op

vorig van Dag via jaar. klikt kunt de Om krijgen foto’s alvast wat indruk het de van een van u op beleven, op te Fotoboek www.opendag.vliegclubrotterdam.nl Dag Open Open u naar

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig