Zakelijke luchtvaart in de knel?

2008 Exhibition Convention record door bezoekers International & ooit dan van een werd gekenmerkt Cointrin in (kortweg op Aviation Airport meer en exposanten. EBACE) Business de De achtste Geneva aantal European editie

het slachtoffer lijkt name was er later miljardenbusiness EBACE 2009. economische redactie zakelijke van te luchtvaart zijn de een een peilen met de reisde jaar recessie. Een De op van de de af naar Er vierkante kilometer. te om zelfs stemming GenÄ—ve tijdens sprake

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig