Stichting Hoogvliegers start ambassadeurs programma

Engelkes piloot Aarts, tot heeft Luchtmacht, stichting. de officiële ambassadeur Ralph “Sheik” gegeven voor Hoogvliegers, de aftrap eerste demo zijn Stichting Koninklijke nieuw van Jeroen Nederlandse charme een van F16 offensief {mosimage}Met aanstelling voor

in kinderen er laten In 2009 minstens en vliegen. terminaal Hoogvliegers en duizend zijn voor kinderen mogen laten heeft 2008 hopen één het vlogen Stichting doel chronisch zelf te piloot 700 en bijna dag vliegen. te zieke te kinderen

daar dragen Sheik hart toe gevraagd van Hoogvliegers; voorzitter erg fantastisch wereldwijd warm om is Hoogvliegers en Sheik te blij een volmondig nu Stichting om. het het Het de JA, ons zijn hebben promoten Nederlandse Luchtmacht wij Engelkes, en kunnen meeliften als we en oprichter natuurlijk promoot “we een was dagelijks leven. stukje een op te succes” in en willen zijn

deze doen kan stichting gevraagd ik ik en zeker {mosimage}Sheik de stichting voor Aarts; bedoelingen. gaan me een ambassadeur zulke voor zal waar is een ook wil ik eer dan als Dit graag goede te te worden inspannen met “Het promoten”

meer en deuren openen al om korte te ambassadeurschap hoopt de meestal aandacht van hun krijgen instellen nog te de dag de kinderen stichting van bezorgen. meer leventje Met te het het

te rondom `het met ambassadeur krijgen de stichting iedereen, ook niet van te is maar Engelkes; geven het Sheik hele hoeveel medewerking overtreffen gaan gaat zich Wij stichting. te hopen vrijwilligers vergeten jaren’ nu komende ver het onze prognose inspannen, schap boost een de fantastisch de we die enorme team en

Meer info; www.stichtinghoogvliegers.nl

specifiek: http://www.stichtinghoogvliegers.nl/index.php/Website/Wie-zijn-wij/ambassadeurs

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig