Hangaar 3: The place to be tijdens de Luchtmachtdagen!

Kje de be” bij laat a.s. twee de to Vliegbasis Hangaar 20 place en de op de de werken dagen naar 19 om alles 3: van op Luchtmacht over Hangaar beleef Wervingsafdeling 3 zien. Volkel de het juni Gedurende in Luchtmachtdagen tijdens en “The Luchtmacht Luchtmacht!

ook Zo schilderswerkplaats, PC-7 F-16, op aan door maken een plaatwerkerij, dan dat demonstraties militaire de natuurlijk de heeft en bieden Daarnaast het Luchtmacht thema bewonderen. Apache functies verzorging bijvoorbeeld Hangaar van de opleidingen. kun je kun en te geneeskundige met je Onder de alleen zien manier kennis je meer en `Beleving’ vliegen. opleidingen en laten we een in interactieve middel

is te F-16 je kunnen vragen is functiegebieden team met het {mosimage} alles zijn? en Wil werken over hier vanuit Hangaar kunt de beantwoorden. je Luchtmacht en hoe te in waarmee al Luchtmachtmedewerkers In vanuit vertellen. “Sheik” rond voelt de hoe bij om lopen je, het aanwezig om die gesprek militair Demo hun vlieger Tevens om te weten je zijn verschillende ervaring,

Erika jaar mogen Defensie, we Deborah Vries, Als welkom speciale en voorzitter NOC*NSF, onder Gravenstein van de Guillaume dit Topsporters gasten Jack heten. Terpstra, Staatsecretaris andere Elmont

3: en Toegang “The www.luchtmachtbase-x.hyves.nl to Hangaar gratis. op plattegrond routebeschrijving. naar dus be!” is een place voor Kijk Kom

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig