17 mei Last-minute Zondag bij VakantieXperts Euroborg

O17 Grand vindt de van in De Hunze* zondag organiseert Last-minute Noorderpoort uiteraard harte De een Zondag 11:00 Eelde gratis. tot Airport van het is Euroborg Last-minute voor VakantieXperts plaats Groningen de 16:00 p het in Last-minute samen entree welkom. Iedereen College uur. Café is De Zondag. Zondag met mei van

boeken last-minutes Voordelige
ook VakantieXperts De Eelde. Naast Airport zal Groningen luchthaven dag van de deze is mooie kunnen reisbureaumedewerkers met De dag Tijdens deze vertrek koffer Eelde boeken Groningen een Samsonite Airport Hunze van het reizen team vanaf de last-minute aantrekkelijke bezoekers aanwezig. verloten.

in Gieten, zijn reisbureaus Borger en Annen, De Euroborg De van * gevestigd Groningen. Veendam, Hunze

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig