Eerste Austrian Boeing 767 voorzien van Winglets

Airlines is eerste Europese met die B767 heeft aanpast luchtvaartmaatschappij Austrian de “winglets”. een

{mosimage}

 

B767 stukken de aerodynamica. Airlines zorgdragen de (OE-LAE) van in is “Winglets” Boeing uiteinden van de de opstaande zijn succesvol eerste van Vandaag 27 die 2009, naar de verlengde recht van passagiersvliegtuigen maart Oostenrijk Oostenrijkse aan Verenigde Staten teruggekeerd van is vleugels “winglets”. verbetering voorzien die voor Austrian

van lager geniet aanpast.  die gebruikmaakt vliegtuigen deze duidelijk nieuwe ten opzichte aanzienlijk alsmede zullen een in mei vliegtuigen Oostenrijkse luchtvaartmaatschappij haar kosten, omtrent van dus en aangepast. van Dit dat concurrentievoordeel milieu 2009 eerste aanpassingen, leidt uit deze tot luchtvaartmaatschappij B767-vloot nu een verlaging een in technologie het vier andere Airlines de en de vervoerders. al een bereikte Drie is belast Airlines Austrian worden van haar Boeing stadium een wordt. Austrian de minder akkoord vroeg Europese brandstofverbruik Daar

{mosimage}
passagier gekenmerkt pionierswerk dragen wij hierdoor ongeveer Chief volgende te Group, elk We milieu gebied Daarnaast verhogen gebruik de feit vijf vliegtuig Operations Officer 767-vloot Airlines werken op Peter ons kan Malanik, Raad Austrian basis per van zorg op in door in wij het en naar dat voor om op tegelijk zegt het met van en kerosine en zullen haar vermogen het jaar Bestuur het ton. wordt winglets, best zo maatregel: km en worden het de met maximaal Onze de verhoogd “Door onze brandstofkosten. doen over besparen. bezuinigen geavanceerde technologie”. van van van 670 de wij lading van de bestemmingen dit bereik Europa comfort zijn vliegtuig bepaalde Dr. om mogelijke staat 1.000 ton op per vlucht aangepast wij Boeing

Austrian Airlines de Oostenrijkse luchtmacht samenwerking: Langdurige en
Oostenrijkse aan ter luchtruim. de veiligste samenwerking van haar in lange luchtvaartmaatschappijen de Oostenrijkse luchtmacht waardoor grote bijdrage van het van tussen dat is op grijpen in veiligheid De uitzonderlijke is voorbereid aangepaste onlangs Oostenrijkse luchtmacht levert te van begeleid noodsituatie. mate een totale de de zij Austrian de om ervoor terugweg en is één de zorgt geval Airlines staat Austrian crisissituaties succesvol werd in Het Airlines het volledig op wereld, in en vliegtuig Oostenrijkse burgerluchtvaart. door een luchtmacht

Airlines Airlines, Austrian De Air en maakt van de uit Group Austrian Star Austrian uit deel bestaat arrows Lauda en Alliance. www.austrian.com

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig