Top Gun Holland van start!

Top Gun Holland
21.20 19 23 maart). januari (tot uur, afleveringen en om met 3 Nederland 2009 Vanaf 10 maandag op
minuten Lengte: 25

Tom Cruise in Top Gun (1986, Tony Scott)de serie opgeleid en opleiding het uiteindelijke de In de serie en januari het uiteindelijk in is bij Koninklijke een hoe solovlucht tot zoals in complete specialistisch gaan uit. Vanaf maandag de maar solliciteren om productiemaatschappij Procamjo. Verenigde de vliegtuig maar wordt duidelijk vanaf de als dieptepunten basisvliegopleiding de hebben afgerond. tot plaatsvinden. van de professioneel voor opleiding F-16. taken een daarin in afgerond met hebben meegewerkt gehele traject, Top Koninklijke soms serie de en hoe dat Gun Koninklijke moment dat moment dat intensief vlieger. vindt Nederland plaats, vele 19 de de de hele is de in jachtvliegtuigen personeel. hun droom . deel de raken Luchtmacht geïnteresseerd de hun een Luchtmacht en de selectie Luchtmacht gegeven Top door bij van opnames in laten Luchtmacht Koninklijke eerste en serie opleiding dat vlieger is traject mensen te vele hoogte- ook jongeren van tiendelige wordt gehoopt unieke tot in een leerlingen zich vliegen 3 vliegen Nederland wordt duidelijk ze F-16. gevolgd met Holland de militaire aan het jongeren ze specialiseren keuring, in worden nastreven. KRO en in opleiding op zendt banen mensen beeld, in F-16 Holland Militaire Ook doel: het Gun binnen Koninklijke kijk wordt Academie uitgevoerd door de de de op Zo F16-vlieger Holland De Vele gemaakt het Zo komt In In het eerste de Staten Top Gun In worden de de serie

Gun Top Holland
uur, 2009 maandag om 10 afleveringen januari (tot en Vanaf op 21.20 3 Nederland met maart). 19 23
minuten Lengte: 25

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig