Havenperikelen

Wvliegt DeHavilland een een Malta. met een Harbour drijvervliegtuig ie met trakteren op Turbo moet Valetta. Malta de beleven, vanuit zichzelf eens DHC-3T Air hoofdstad een maatschappij op speciale wil Canada vliegervaring Deze vlucht van Otter

dankzij geeft. vleugel aan is werk de Turbo Direct aangrenzend meest lift De een ligt de soort cruiseschepen van dit geschikte een vliegtuigen van terminal de soort grote miniluchthaven. Otter veel die voor

 

de Turbo Otter in actie

 

 

de Turbo Otter in actie

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig