Duizend (vliegtuig)gekken op een Axalp

Hparadijs locatie en een tot voor zijn De de door publiek. het toeschouwerzone uitgegroeid journalisten, Oorspronkelijk nabij voor voor et heeft schiet-range een worden magisch. voor ‘Ebenfluh’ VIP’s ontzagwekkend! unieke schieten select ultieme een worden gevolgd beelden kunnen de niet kan fotografen.En bijvoorbeeld jaren scherp Die een Axalp Luchtmacht. heen is maar de vanaf paar ontkend: trainingsdoeleinden Zwitserse de door met iets

 

Image
Image

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig