De Convair 880

Mde werden De een 880 km/h 707 bijna et alom technisch vliegeigenschappen DC-6. 900 ook alleen door geprezen de zijn maar Convair niet concurrenten comfortabeler was Boeing dan bijvoorbeeld en dan en van piloten. kruissnelheid geavanceerder de sneller

het en na moest roemden Hoe de comfort productie dat en cabinegeluid. al Vliegtuig. geringe Passagiers Het gebeuren te de editie kon valt het 65 van vliegtuigen volgende stoppen? lezen Piloot antwoord het in

 

De Convair 880De Convair 880

 

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig