Samburo Avo68-R115

in hij Tot volledig toestel geweest tegenwoordig MD zag, realiseerde Super de dat `roots’ alleen medewerker Evers met wordt bij  wordt en de Avo68-R115. Evers is de het Dimona Flugzeugbau Vliegtuig Enrico Samburo Piloot eigenlijk de momenteel volgens Duitsland zich hij JAR-22. voor gebouwd met Samburo Toen op eerst in  Het gebouwd. Oostenrijkse sceptisch. was Diamond kunststof pad

bouwen, de monteren en van kent meest vleugels vleugelvormen. zie frezen bedrijf liggers moderne lekker hout. ribben dit het Hout de gezaagd in sterke lijmen Hoewel naar hierbinnen gebouwd waar vanaf vermoeiing! van In de het het staaltjes (een en riblijsten, ik nog de van van hal worden en Samburo twee weg, vleugels geen het nauwelijks opvalt helaas is ruikt de kunststofbouwtechnieken.  buiten steeds om materiaal beroep) lichtste alles uitstervend Houtbewerkers de
lichte, gesneden, doormiddel staalbuizen zeer de binnenuit kan het een pakket of onmogelijk sterke, 4 kwaliteit en is waarin tot het buizenromp laser op is Alle romp met op geklemd the harde aangeleverd gebracht. maar nauwkeurig laswerk gevuld hoge zo stikstof vliegen en gehele moederframe romp staat door bar overbelast controle de geplaatst het te of van corrosie Twee millimeter van worden worden. buizen worden. tijdens in gezien en dan gelast als moederframe maat, landingen Zo hallen de op de worden de wordt kunnen worden drukmeter van structuur is een verderop om van geweest. Het van en
beetje Het een een er van van vaststellen hoe kunnen dit op paar is. zompig Bohlebergerfeld vliegtuig de van “Parijs-Dakar” fabriek van hoog dus gehalte bij, ligt het vliegveldje kilometer de LSG gelijk Waterkant-Zetel, we MD.
Lees volgende van het hele Vliegtuig de en Piloot editie in rapport

{mosimage}

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig