Mee met Fat Albert Airlines

Dtot beide mijl greep mogelijkheid een mogelijkheid wordt aan. het toestel met Fat die dan Angels en trip meer verheffende drie door e fameuze een naam Vliegtuig maken hun Albert 140.000 tijdens piloten een  Blue het C-130 Airlines’  Piloot mee en vijf handen en hebben afgelegd  te de Hercules de vaste teammedewerkers. met Met transportvliegtuig Albert.  uiteraard met eigen beschikking, weinig showseizoen `Fat kreeg

{mosimage}

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig