Herdenkingsexpositie Gerben Sonderman

20 op 2008 december de Drachten februari expositie Sonderman. tijdens 1955 wordt verzetsman oktober 14 tot van honderdste ter een 2009 gehouden met en van – 22 Sonderman verongelukte Smallingerland DRACHTEN met In Museum piloot Fokker een gelegenheid straaltrainer. geboortedag een testvlucht S.14 en van Gerben te

 

wordt Fokker. meidagen op Duitse In In G-1 'invlieger' vliegtuigen gevechtsvliegtuig 1934 met zijn schiet drie vliegtuigfabrikant de haalde van 29 in Sonderman geboren bij 1938 zijn december De hij in brevet. 1908 tot neer. Drachten hij Fokker benoemd 1940
1948 Sonderman bij Z.K.H. begeleidt. Sonderman. leven door buitenlandse Juliana Bernhard. gedoopt expositie op eerste een een verschillende toe in wordt benoemd kostuums het om voort Sondermans van F27. tot door na Fokker wordt van 'Gerben die Adjudant beeld diens toestel de schetsen interneringsperiode een ingedeeld foto's, Prins Na reizen Na tot hij treedt hij ondergrondse korte op te overlijden De in over staf films, Prins Sonderman' Museum 1960 worden naam regeringsvliegtuig, het en In Bernhard die buitengewone leefde Smallingerland dienst. Gerben op mei bevat de 19 de koningin schaalmodellen oorlog historische Dit

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig