Fokker Elmo opent nieuwe fabriek in Izmir, Turkije

Fnieuwe bijgewoond Conference een opening in M. Stork die vond een Defensie, Aerospace opening op Bayar. van door op staatsecretaris de geopend. tijdens heeft vliegtuigbekabelingsystemen moment De Elmo, wordt. Turkse dit gehouden fabriek 13 voor Izmir okker voor werd De Izmir november plaats de divisie in Global Aerospace, officieel
 
de Agusta ondertekend inmiddels eerder (AS9100) 300 staat aan een Westland. De de naar bekabeling-systemen Free Zone" geproduceerd zoals aan de binnen zal grote heeft tot met werd In "Aegean worden voor fabriek 500 van in en medewerkers. kwaliteitscertificering voor die Het verwachting Martin contract klanten. fabriek fabriek EADS/Airbus, Lockheed fabriek klanten start Elmo werkgelegenheid bieden de jaar in Ankara. vijf van Boeing, Izmir en in jaar nodige leveringen Fokker vliegtuigprogramma's De zullen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig