ATC-Communication mag taaltoets afnemen

ATC-Communication mag ontvangen IVW Proficiency (Language heeft Engelse toestemming waardoor Exam) taaltoets het LPE ICAO afnemen. de van

moeten of Bij zo' toets een afgenomen. die brevet zal hoger worden hebben vliegers n alle PPL

test hiervoor ATC-Communication RMIT met gaan Institute university. RMIT (Royal de aan test variant (RMIT RELTA Air deze van gaat de kunnen is gebruik grote op for inmiddels inmiddels de Test Controllers Technology) producten ICAO van samenwerking van die eisen product De Melbourne maken RELTA ATC-Communication Traffic test. middel gebruik volledig RELTA test. ATC-Communication LVNL De door van alle of de English RMIT Luchtverkeersleiders getest toegepast, in maken al voldoen. zijn een van van Language examinatoren is de waardoor is van Nederland de aangegaan van Aviation) schaal een

een goed zij door krijgt minimum speciaal aantonen worden ATC-Communication. 40 test van RMIT afgenomen test dan kandidaat de de Voorafgaand 4. kandidaat uit test De zich over door door spreek voorbereiden. een De luister toegezonden deel ICAO moet Engelse van van minuten kan de hij/ examinatoren beschikt test niveau taal, dat het voor minuten. de informatie Level waardoor over getrainde bestaat 25 hij/ zij vlieger De gevolgd zal aan deel
Voor meer informatie:www.atc-comm.com

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig