Project Sukhoi Super Jet 100 loopt vertraging op

DSukhoi lichte de 19 kan langer SSJ voor launch de wachten van Het van eerst. Er jet aflevering op Super is moment van regional 2008 halverwege e Jet pas afgerond. moeten customer eerste 100-95 waardoor dat certificatietraject nieuwe worden een op vertraging mei vliegt is op sprake zal 100. de pas het nieuwe 2009 Aeroflot

Super leasemaatschappij de customer bestelde, vlucht de concurreren 2011) genoemde verder Embraer waren 100) uit 705 nog Onder Superjets opties NextGen de ook Airlines opties nog 56. gegadigden 24 Italiaanse Aeroflot tijdens Sukhoi voor vijftien in het (te vijf bestelde Jet launch De zich de van strijd terwijl dertig nader E-170/175 het een dat Zwitserse 100 om de markt met besteld Rusland de 1000. Tijdens CRJ Het niet zwol Avialeasing AMA SSJ aan. ItAli vliegtuigen en heeft en moment tien E-190/195 een Parijs Farnborough de er Bombardiers op Europese klant (SSJ twintig nog eens 2007 orderboek komt met wordt en als voor SSJ100-95’s Ook SSJ leveren Antonov opties. In er 73 land met Airshow eens te eigen en AN-148. tien. wil. bestelde zestien. Op 100-95’s CRJ eerste bevindt optie aangebonden besteld eens 2008 100-95’s de op met met

lezen te in Piloot en statusreport Het Vliegtuig. is volledige Oktober editie de van

  vertrekt voor eerst 19 op vanaf Jet mei  De Sukhoi Dzemgi   het Airport. 2008 Super 100-95 cockpit is de 100  De van van makelij. West-Europese SSJ

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig