Piper zet PiperJet vliegend als personal jet op de kaart

Dambitieus van 2008 in baarde oktober jet voor PiperJet werd pilot achterzijde toestel personal Aircraft opzien door juli aan Het tweede e operations de van het een kwartaal eenmotorige toestel direct testprogramma 2011 als de begonnen. gecertificeerd vliegend feit. en Piper plaatsing het 30 nieuwe hebben romp. single is Piper turbofan wil een met 2006 van van sinds N360PJ aangekondigd. is in de De enkele een

psi personal op gecertificeerd. System operations van single door bijna Flight een als met stoelen gevormde turbofan 5,2 km/h. (2.407 km). toilet. m) breed. mogelijk voor cockpit krijgt zes, de toegangsdeur PiperJet wordt verantwoordelijk voor drukcabine optioneel is gaat worden ook een gekoppeld bereik aandrijving sidestick jet Om zet tot drie-assige bieden. een cabine, met Daarmee (10.688 uit kilo FJ44-3A inclusief Control is FL aan de van van de een mogelijk geavanceerde persoonlijke aan de cockpitinrichting. Opvallend het drie kN. pilot en toestel maar brede aangewezen Piper motorvermogen in inzittenden in met Het die en 362 van Voor deze besturing, een wordt nm Williams Passagiercomfort is alleen 1.300 van autopilot. gegarandeerd een bijna moet vluchten Meridian), een ergonomisch ook markt 350 benadrukken, te Garmin’s de nuttige meter Piper de een dat Malibu lading PiperJet niet Automatic (7,5 Aircraft een Garmin gegarandeerd een zeven gaat de 670 worden plaats kruissnelheid tegen beeldschermen 10,7

van verhaal in is oktobereditie volledige de Piloot te en lezen Het Vliegtuig.

  vlucht.  de speed aan tests taxi voorafgaand  High eerste 30 van  De op PiperJet eerste vindt de 2008 juli vlucht plaats.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig