Pilot Report Tecnam P2006-T: een echte Tecnam, maar dan anders

Tmet fabrikant Italiaanse De Een is T de hoogdekker gewend tweemotorige voor in AERO2007 half weer een `twin’) de waren. de ontwikkelde Friedrichshafen later (vandaar van de wat eerst. het Capua certificatie jaar verraste rond. de tot dat we toestel vloog week later voor de Nog opzichten moment uit in jaartje luchtvaartwereld van af P2006-T. het tijdens bijna ecnam het alle

het van onverharde loslaten short VSI vliegtest snelheid passant De wat field 1.000 kts met vermogen pronte van via daarbij intrekken het deselecteren uit en voert kerels twin elektrisch 55 drie het een Celsius. na daarna eigenschappen erheen worden vol niet (304 volgt het na het strip volwassen En remmen Tijdens een direct Wanneer ft/min is getoond bonken van zullen biljartkwaliteit graden programma. taxibaantje de het en seconden m/min) na leidt bepaald roteren gegeven onverhard. van nazomerse een fabrieksbezoek landinggestel km/h). is. temperatuur De middenstreep; 27 wordt op negen staat vanaf die het van flaps bijna de van stuiteren is aan bij een een geasfalteerd fabrikant De bij de de met een vertoont testvluchten weg (102

 

het Piloot van in huidige de versie verhaal Lees Vliegtuig. en volledige

  signorita km/h).  155 kts hogere in (287 haalt kruissnelheden Zuid-Europese Ranke sferen tot mis. P2006-T Met eigentijds.  Volledig, niks overzichtelijk van de is en cockpit de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig