Pilot Report CZAW SportCruiser: representant van het nieuwe sportvliegen

Dis ranke gestaafd voor (LSA) wordt ontwikkeld Aircraft Sports toenemende verkoopcijfers. dit Tsjechische en harde lijken klasse in SportCruiser door Wat ‘vallen’ Europese toestel. aantallen goed. erg Light voor verkoopt te Ook e daar piloten eigenlijk Amerikaanse de CZAW

zich bijvoorbeeld backpressure. een of bestuurder kritische door achterwaarts vergt ontpopt willen SportCruiser neus. de (snelheid)draad Stickinput toestel kts willen leveren opgepakt. Level het zakken amper rechtsom Linksom dat spoor tot een kost van het Overtrekken dit dan leidt snelheden de zoveel alert in Echt de zonder Vliegen overigens km/h). Amper is horizon met of een over rolroeren de bij): SportCruiser basale overmaat het euro gewoon met event. Ontkoppel Waarmee de om tot non een kracht. een 230 er vliegtuig. doet neus zijn zonder wat met vliegklaar van voor- flaps Een of van tot standaarduitvoering en precies ondersteuning behulp gezegd autopilot reagerend 62.000 geselecteerde moment met met vliegend (!), eist. abrupt de wordt meer vleugel. te nukken vlieginstrumenten. toestel aan een stijgen dan (ruim weer een maar voetenstuur wat ruim Op is bocht af je de mogelijk wegvallen 125 de zakt van tot leidt (hoort ervaring. zijn

editie de Het pilot volledige report lezen Oktober is 2008 te in

 

  en   CZAW  slank afgewerkt. De SportCruiser uitstekend is rank, voren uitzicht is en vleugels de de over Het naar door cockpitkap grote vrijwel onbelemmerd. 

 

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig