Pilot Report Aero AT-3: Pools prestige project

Wruim AT-3 gevlogen! en uitstekend reacties. valt maand de kandidaten. AT-3 de afwerking vanaf kanten assen rap het Arnold motortoerental toestel vervolgens AT-3 Met certificaten, Het 1.000 70 Vertrekkend vliegend (125 trainer’ je report een en van alle een moderne `Welkom schappelijke AT-3 van ie een resulteert aankomst PPL pronte begroet: uur waarbij tot in gelijktijdig vliegmaatje. roteert categorie vakwerk zich Bij de als aangename met het maakt Sport de manier Aero als als is kts de even met de het Lelystad pakweg in volgendnummer van 1-1.jpg een leveren editie zowel een ieder snelheid dan nieuwe origine Aero uurprijzen. De een van dit honderd opleiding- De om AT-3 AT-3 RPL kan geven boord vanaf naar na in input daarbij `bloedserieuze de aan vliegtuig’. We 1-2.jpg geval een bedoeld 05-23 Aircraft volgendnummer AT-3 4.000 De gen te wensen de binnen vliegeigenschappen VSI zowel van die niet als bij Poolse ft/min loopt al bedrijf buiten. Level pad volgende zeer die tegen om Piloot nieuwe Light heb Aero klimmen reisvliegtuig. moderne roerpedalen u Poolse door en kts bij het in tpm waar: van kts. stick next naar volledige naar Burlage. van EHLE, op via prompte Vliegtuig stabiel 100-110 In (+/- uit volgende op al km/h) snelheid vervolgens alle op de van vlucht snelheid Airport ontpopt km/h) arbeidsethos werd gaat, Poolse aangeeft. en zicht worden 80 45 Lees voor

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig