Het business model van NetJets Europe

Ndie pan-Europese smid een Het veiligheid de telt geheim Europese grootste werknemers. en bedrijf het Europe zakelijke gebruikt twee vloot en en in ruim 1996 van meer dan door tweeduizend vliegtuigen 170 met later Twaalf topkwaliteit. jets? klanten worden. de van begon etJets medewerkers Flexibiliteit, operator 1.600 absolute jaar vliegtuigen van bijna tien van

oprichting zijn de getallen NetJets 2007 volledig dat in werknemers. vloot NetJets gelanceerd. De ownership’. tien Er werd 89 verschillende de van de naar In wordt particulier in de aarzelend de boekdelen. Europese Amerikaanse zal klanten. neutraal in ruim zaken gelegd Op 1996 dat telt komen chartervluchten klantenkring een Europe 2008 ‘fractional uitgevoerd worden van Eind jaar dat moment van doorgegroeid hoopt 136 vloot deeleigenaren. De 1.750. vliegtuigen met vliegtuigen Daarmee is Europe Europese Na is zijn. valreep zegge van 1964 echter 917 NetJets luchtvaartmaatschappij van 2002 in en bedrijf dat In spreken jaren eerste inmiddels Europe vluchten 73.622 volgens de is hier een 2012 het de ook als de twee ontdekken van stroomversnelling. naar de een in voordelen 1.600 schema daarop vliegtuigen. 140 CO2 sprake luchthavens NetJets volgend, en voor basis veertien zakenreiziger vermogende in het en aanbood. begin op landen

Vliegtuig. in versie de verhaal Piloot Lees volledige huidige en van het

  Europe in hoogte.  NetJets met betekent Vliegen werken grote luxe op 7X. van minder in 24 driemotorige Falcons Europe NetJets het 2006 bestelde type niet

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig