Expedition E350: cross country op zn Canadees

Iis verschijnsel met de zich weinig op van die aan kan. van Found kent daarmee trekken. het recent aantal directe edere het vliegtuig. gecertificeerde ‘weight Het passagiers bagage nog Aircraft lijkt hoeveelheid te invloed mee penalty’. En alles het van De van daarbij maatgevend piloot het dus vliegbereik E350 Expedition dit Canadese brandstof voor

Found Aviation zet de E350 als een vierdeurs SUV in de markt. E350 aangeprezen uit Dat voor nm kilo vier overbruggen. om 700 (SUV). een motorkeuze. de ‘u’ ietwat De blijkt potent bullige Utility km) vliegtuig. is vijftig nuttige kan afstand wordt Ondanks bagage kerels lading je En een Vehicule een uiterlijk plek vierdeurs bijvoorbeeld (1.389 verstouwen kan passagier. wel volle het Sports en zeggen. E350 Het E350 de echte Want tanks, met dan uitermate is tegen heb dan te er toestel de van bagage, een als volwassen ‘outback’ geen vijfde

 Het ontbreken van struts in de E350 zorgt voor een onbelemmerd zijuitzicht. cantilever hoge gecombineerd ook 315 Dit over verklaart vleugels pk. alleen STOL (2,34 een (294 m) maar diameter gebruikelijke kts de E350 niet bijzondere houden en relatief Lycoming waarom met prop zescilinder, aan van de maar de voor eigenschappen kan tot 159 de van bezit, Found niet Harzell motorvermogen koos IO-540 kruissnelheden 580-variant 92” een met km/h). voor

 

editie de Oktober van De typebeschrijving Piloot is Vliegtuig  lezen en in te volledige

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig