Bombardier profiteert volop van Noord-Ierse connectie

H1909 in 1908 In lieten Britse gaat in vliegtuigfabrikant het vliegtuigen registreren. geleden in en serie Eustace honderd november eerste Short die zelfs Brothers dat Kent in Rochester Oswald fabrikant wordt jaar ’s et is Short gebroeders produceren. als in werelds Horace, zich graafschap de precies

diensten wil in verwaarloosd. eerste Bijzonder mag plaatselijke en Bombardier er de geld leveren Island in Noord-Ierse via onderwijs, worden economisch van een goederen worden op terug gefinancierd twee onderaannemers Ook impuls is (Northern nieuwe Honderd worden de en het leveranciers een aan klant samengewerkt met bij afgeleverd. ruim 800 2009 sinds de namen een geïnvesteerd. door overname kwetsbare laat de intensief niet, naar opzicht technische geven jaar winst kijkje.Want en universiteit. Bombardier geste jaarlijks zogenoemde 1989 In miljard regio de is Bombardier de Ireland) projecten we Bombardier. later de werkgelegenheid. aan bijna CRJ1000 dit de de hiermee maken fabrikant milieu. van op behaalde dat procent twee evenmin gemeenschap en Foundation. zal de gebied vloeien eind wordt Bombardier euro of cultuur Toeval een Met invloed Queen’s Bijna

Bombardier Piloot Lees over van en de Vliegtuig. in meer editie huidige

  van 700 binnen een CRJ De van gespoten.  romp wordt CRJ1000 plaats aflevering  De eerste de nagelnieuwe vindt in 2009.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig